Beste klant, partner, relatie

De allerbeste wensen voor 2021 voor jou, je familie en je collega’s! De wereld stond de afgelopen tijd op z’n kop, maar hij stopte niet met draaien. Gelukkig maar. We leven in een sterk veranderende wereld en ook een organisatie evolueert constant.

Zo zet Platform C de Grote Stap om af te stappen van haar naam en branding. Vanaf nu zullen we mijn eigen naam koppelen aan onze bedrijfsnaam: ‘Liesbeth Van Campfort | Academy & Advisory’. Helder en herkenbaar.

Wat kan je verwachten

We hebben ons aanbod ook beter afgelijnd, zodat het voor jou duidelijk is wat je kan verwachten. Uiteraard wijzigt er niets aan ons engagement om je te inspireren en je organisatie te doen groeien! Onze kwaliteit van onze trajecten en onze betrokkenheid bij jouw organisatie blijven garant.

Dat betekent tevens dat wij een nieuwe, frisse branding introduceren met kleuren en vormen die represent staan voor ‘groei’. Enerzijds groei die wij zelf hebben doorgemaakt en nog gaan doormaken; anderzijds jouw persoonlijke ontwikkeling en die van je organisatie. Veel mensen en organisaties zijn toe aan een frisse start en wij zijn er alvast klaar voor!

De naamsverandering en de ‘rebranding’ voelen als een logische stap voor mezelf. Ze passen bij mij als ondernemer en als mens. En jij vraagt je af: ‘Good for you, maar wat betekent dat voor mij?’.

Terechte vraag. Het antwoord is nochtans simpel. Wanneer ik handel naar mijn hart en groeicurve, heb jij daar enkel baat bij. Ik kan jou of je organisatie niet supporteren in je groei, als ik zelf zou blijven staan of zou ophouden met leren.

In deze optiek veranderen er constant zaken, die ook voor jou, je collega’s en je organisatie relevant kunnen zijn. Daarom schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zelf ben ik super enthousiast over deze ontwikkelingen en hoop dat jij ook wat hebt aan onze bevlogenheid!

Groeten,

Liesbeth Van Campfort

Inspiratiebron en bestuurder

Share This Post!

[fusion_widget_area name=”avada-blog-sidebar” title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

VOEG JE BIJ ONZE COMMUNITY EN BELEEF VAN DICHTBIJ

Sluit je aan bij het Liesbeth Van Campfort Academy Netwerk en geniet van klankbord, kennis en samen groeien.