LVC Academy & Advisory groeide vanuit HR- en veranderadvies. Ons businessplan was eenvoudig: investeren in oprecht samenwerking en expertise delen. Vandaag zetten we verder in op duurzame partnerships en hoge betrokkenheid in het verhaal van de klant.


Zijn je organisatiedoelen vastgelegd?
Op welke manier zal je deze bereiken en wat heb je daarvoor nodig? We bouwen samen een plan van aanpak op maat van je organisatie en zijn je maandelijkse sparringpartner.Presteren je teams als een geoliede machine?
HR heeft een breed werkveld: aanwerven, trainen, prestaties bijsturen, evalueren, ontslag en ga maar door.  Je HR Adviseur staat je bij op structurele basis alsook voor specifieke projecten.Vereenvoudigen je applicaties het werk?
Je werkwijze én software beïnvloeden de efficiëntie van je organisatie. Om tijd en energie te sparen onderzoeken we wat beter kan en leren je efficiënt werken ondersteund door goed gebruik van applicaties. Hoe creëer je die verandering?
Je team bestaat uit kritische denkers en dat is maar goed ook. Tijdens een veranderingsperiode zijn voortgang managen en communiceren essentieel. We staan je bij van plan tot realisatie.Wanneer postte je laatst een bericht op je socials?
Behalve tijd en creativiteit heb je ook nog eens een pittige pen én een strak agenda nodig om je zichtbaarheid online vol te houden. Je Marketing Adviseur ondersteunt je van strategie naar visibiliteit via diverse kanalen. Staan je commercieel en accountplan op punt?
Sales is de motor van elke onderneming. Een georganiseerd en doelgerichte aanpak in combinatie met verkoopsvaardigheid en degelijke opvolging dragen bij aan het resultaat. Kan je nog wat tips gebruiken dan staan we voor je klaar.


Plan je virtuele koffie