Learnability verankeren

Met ons team verankeren we Learnability in onze Belgische bedrijven zodat ze de snel veranderende omgevingen kunnen managen. LVC Academy kiest voor de grootst mogelijke maatschappelijke impact.

Samen. Sterk. Beter.

Als organisaties zijn we mee verantwoordelijk voor mens en maatschappij, dus is het aan ons om hier iets goeds mee te doen. Zo zoeken we naar klanten die inzetten op partnership, samen met ons en hun crew gaan voor duurzame oplossingen en er een integere & down to earth mentaliteit op nahouden.

5 P’s

Wat bedoelen we met een maatschappelijke impact hebben? In alles wat we doen onderzoeken we welke acties wer kunnen ondernemen om tegemoet te komen aan Partnership, Planet, Prosperity, People en Peace.

Zo volgden we opleiding om aan de slag te gaan met kleine SDG-initiatieven en zo in te zetten op duurzame ontwikkeling. De komende jaren willen we hierin onze eerste stappen zetten volgens onze mogelijkheden. Meer info volgt op onze website.

Liesbeth Van Campfort, Inspiratiebron

“Ik ben dankbaar voor de kansen die ik kreeg en het pad dat ik tot nu toe heb bewandeld. Het is genieten om mijn ervaring en kennis te kunnen inzetten voor onze klanten.”

WAT WE ZOEKEN BIJ ONZE KLANTEN?

  • Inzetten op partnership
    Samen voor duurzame oplossingen
    Integer & down to earth mentaliteit
‘Stel je vraag aan Liesbeth’