Wij geloven dat zelfbewuste mensen succesvolle organisaties creëren en deze zo naar het volgende niveau groeien. Samen ambities waarmaken. Daar gaat het om.

Investeren in duurzame partnerships en zaken durven benoemen staat voor ons voorop. Als rolmodel, facilitator en klankbord creëren we professionaliteit, overzicht en structuur. Zo kunnen we samen tijd maken voor wat écht telt

Samen met enkele professionals geven we opleiding en advies boordevol handvaten en maatwerk. We beperken energieverlies zodat je sneller en met meer comfort je doel behaalt als individu en als organisatie. 

ABOUT US

Liesbeth Van CampfortLiesbeth Van Campfort, Inspiratiebron

“Ik ben dankbaar voor de kansen die ik kreeg en het pad dat ik tot nu toe heb bewandeld. Het is genieten om mijn ervaring en kennis te kunnen inzetten voor onze klanten.”

Hier gaat het over reflecteren en inzicht verwerven, kennis uitbreiden, samen sparren en groeien naar interafhankelijkheid.

Liesbeth Van Campfort Academy  is dé plek voor de volgende stap in je leven, je loopbaan en je organisatie.

Of je nu op zoek bent naar meer effectiviteit of professionaliteit, een rolmodel, een klankbord, advies,… We zorgen er voor in alle kwetsbaarheid, openheid en verbondenheid. Alles wat we weten delen we met jou.

Kom de sfeer opsnuiven. De koffie staat al klaar. 

Liesbeth Van Campfort Academy & Advisory streeft naar maatschappelijke impact door het welzijn van medewerkers en de prestaties van KMO-bedrijven blijvend te verbeteren.

‘Stel je vraag aan Liesbeth’
Liesbeth Van Campfort Academy
Liesbeth Van Campfort Academy Alumni - Jan Denckens Imtech
Liesbeth presenteert
Liesbeth Van Campfort Advisory